Whyz logo rond
“Op zoek naar the unusual suspects”
info@whyz.nl | 071-7440043
Whyz Professional Search & Interim Management richt zich op bemiddeling van managers en specialisten met relevante ervaring die klaar zijn voor een volgende, verticale carrièrestap. Binnen Professional & Financial Services richten wij ons op de volgende specialismen: Management, Pensions & Investments, Information Management & Digital, Marketing & Sales, Finance, Audit & Risk, Compliance, Legal & Regulatory en Process Optimization .

Bij Whyz kijken we op een geheel eigen manier tegen search en selectie aan. Onze visie? Op de huidige, zich transformerende arbeidsmarkt kunnen juist de unusual suspects het meest voor een bedrijf betekenen. En wij weten hen te vinden.

Visie & Missie

Whyz gelooft dat een (digitale) transformatie nodig is om je business draaiende te houden. Daar hoort een ander type professionals bij: the Next Shift professionals.

Visie & Missie

Werkwijze

De laatste jaren zien we dat de contractvorm voor een vaste functie steeds flexibeler wordt, waardoor ‘vast’ en ‘interim’ dichterbij elkaar komen. Lees verder.

Werkwijze

Key Values

We geven onze opdrachtgevers toegang tot de meest geavanceerde en technologisch vernieuwende mogelijkheden, die zowel search als selectie ondersteunen.

Key Values

Business Partners

TEN levert executive search en interim management op niveau van directie, bestuur en raad. REFQ is dé specialist op het gebied referentieonderzoek. Lees verder.

Business Partners