Whyz logo rond
“Op zoek naar the unusual suspects”
info@whyz.nl | 071-7440043
Dit is waar wij als Whyz voor staan en waar je ons aan mag houden. (Graag zelfs.)

We omarmen verandering

We geven onze opdrachtgevers toegang tot de meest geavanceerde en technologisch vernieuwende mogelijkheden, die zowel search als selectie ondersteunen.

We zijn oprecht en gastvrij

Van de secretaresse tot de search consultant en consultant die jou als opdrachtgever of kandidaat verwelkomt: bij Whyz zijn we oprecht geïnteresseerd in jou en voel je je thuis.

We hebben lef

Ook binnen Whyz hebben we the Next Shift mentaliteit omarmd. Dit heeft onder andere consequenties gehad voor ons interne aannamebeleid en manier van werken.

We zijn verrassend en inspirerend

Whyz staat voor een frisse manier van Professional Search. Dat zie je terug in onze Next Shift kandidaten, impactvolle ontmoetingen en verrassende inzichten bij onze opdrachtgevers.

We willen verbinden

Onze consultants zien honderden professionals per jaar. Wij organiseren impactvolle diners en client meets client meetings. Ook werken wij met gespecialiseerde bureaus aan innovaties in ons vakgebied.

We willen succesvol leveren

Wij zoeken net zo lang tot we de beste persoon op de juiste plek hebben. Maar niet ten koste van alles: als we niet aan de vraag kunnen voldoen, hoor je dat eerlijk van ons.