Whyz logo rond
“Op zoek naar the unusual suspects”
info@whyz.nl | 071-7440043
De laatste jaren zien we dat de contractvorm voor een vaste functie steeds flexibeler wordt, waardoor ‘vast’ en ‘interim’ dichterbij elkaar komen. Regelmatig komt het voor dat een werving voor een vaste functie eigenlijk een interim professional vereist. Of andersom. Daarom ligt onze focus niet op het arbeidscontract vorm maar op de ideale match tussen de rol en de kandidaat. We werken met een eenvoudig en transparant searchmodel, waarbij je als opdrachtgever op elk moment kunt inzien hoe de search vordert. Praten. Zoeken. Vinden.

Professionals

Onze werkwijze is uniek en volledig transparant. De investering van onze opdrachtgever is afhankelijk van de inspanning en tijdsinvestering die wij nodig hebben om een opdracht succesvol in te vullen.

Professionals

Interim Professionals

Door ons sterke netwerk en onze snelheid van handelen, garanderen we dat we binnen 48 uur na de aanvraag een of meerdere geschikte interim kandidaten voor kunnen dragen.

Interim Professionals

Bestuurders pensioenfondsen

Ook als het gaat om bestuurders van pensioenfondsen hecht Whyz aan haar visie dat the Next Shift professional vaak het beste geschikt is voor de taak.

Bestuurders pensioenfondsen