Casper de Mooy

“Aandacht maakt alles mooier.”

Need to haves

  • Authenticiteit
  • Kritische blik

Nice to haves

  • Kennis van en ervaring in de pensioensector
  • Zorgvuldig en betrokken

Als je mij heel goed zou kennen, zou je dit over mij weten…

Als ik niet bij Whyz zou werken, zou ik waarschijnlijk een eigen zaak hebben in antieke meubels. Of ik zou een non-stop wereldreis maken met mijn gezin. Het liefst ben ik namelijk met mijn gezin op pad en als het even kan naar een verre Oosterse bestemming om zonder plan op reis te gaan. Samen met Maaike heb ik twee kinderen, Maartje (2007) en Teun (2011).

Whyz & Casper

Whyz houdt van kwaliteit en ziet bemiddeling als een vak. Een vak waarbij authenticiteit, lef en een kritische blik van belang zijn. Een vak waarbij aandacht voor klant en kandidaat hét verschil maakt. En dat sluit helemaal aan bij mij. Aandacht maakt immers alles mooier. Met meer dan tien jaar ervaring in de pensioensector zet ik me met name in voor deze sector en draag ik bij aan het ‘future proof’ maken.

Casper in één woord

  • Constructief eigenwijs

Meer weten over Casper?

06-22971131
Casperdemooy@whyz.nl
Casper de Mooy