Casper de Mooy

“Aandacht maakt alles mooier”

Whyz & Casper

Iedere dag bezig zijn met klanten en kandidaten. Of het nu voor een concrete searchopdracht is of juist oriënterend. Dat doet Casper graag, omdat hij zo zijn wereld en die van anderen helpt te verruimen.

Hij groeide op in een ondernemersgezin én in een ondernemend dorp waar de bloemengroothandel nog altijd de verbindende factor is. In de pensioensector deed hij ruime ervaring op als manager, bestuurssecretaris en accountmanager. In zijn rol bij Whyz staan authenticiteit, lef en een kritische blik centraal. Executive search staat voor Casper synoniem voor aandacht voor klant en kandidaat. Aandacht maakt tenslotte alles mooier.

Casper is bij Whyz met name in de voor hem zo bekende pensioensector actief. Hier draagt hij bij aan het future proof maken van organisaties door ze aan de new & next generation leaders te verbinden. Tegelijkertijd voert hij geregeld opdrachten uit in andere sectoren, om zijn wereld verder te verruimen en te blijven leren. Als partner is hij iedere dag bezig met hetgeen er in de markt speelt, welke ontwikkelingen eraan komen en wat organisaties en mensen drijft om te doen wat ze doen. Casper ziet zichzelf als constructief eigenwijs en doet zijn werk vanuit zorgvuldigheid en betrokkenheid.

“EEN LEIDER IS INSPIREREND, HEEFT EEN DUIDELIJKE LANGE TERMIJNVISIE, IS KWETSBAAR, ZICHTBAAR, BENADERBAAR EN SAMENWERKINGSGERICHT”

Kernwoorden: Pensioenfondsen | Uitvoeringsorganisaties | Bestuursbureaus | Financial Services | Non-profit
Ruime ervaring op het gebied van: Bestuur & Toezicht | Posities waar persoonlijkheid meer verschil maakt dan kennis en kunde alleen | Directie & Senior Management

Meer weten over Casper?

06-22971131
casperdemooy@whyz.nl
Casper de Mooy