Daisy van Kesteren

“Een goed gedefinieerd probleem is al half opgelost”

Whyz & Daisy

Tijdens haar opleiding Commerciële Economie in Amsterdam ontwikkelde Daisy haar interesse in organisatorische vraagstukken en de ontwikkeling van de mens. Direct na het behalen van haar diploma startte ze in het recruitment vak. Zij werd in korte tijd Managing Consultant bij Greenberg Nielsen waar zij verantwoordelijk was voor de ontwikkeling van nieuwe teams en bedrijfsonderdelen. Ze ontwikkelde een opleidingsprogramma voor consultants en was nauw betrokken bij de strategische koersbepaling van de organisatie. Na vijf jaar maakte Daisy de overstap om achtereenvolgens twee consultancy- en interim bureaus te begeleiden in de optimalisatie van hun commerciële activiteiten en bedrijfsvoering.

Door de jaren heen heeft zij een warm en krachtig netwerk ontwikkeld. Met haar verfrissende blik en innovatieve werkwijze adviseert zij directies op het gebied van mensen, processen en systemen. Daisy is ambitieus, analytisch en een gedegen gesprekspartner op ieder niveau. Haar aandacht en passie voor het individu maken haar een verbindende inspirator voor haar netwerk.

Bij Whyz richt Daisy zich op de search van interim bestuurders, directieleden en senior management in de private sector. Zij bedient opdrachtgevers van mkb tot multinational en van familiebedrijf tot private equity-owned. Op zowel langetermijn als ad-hoc basis meedenken met kritische bedrijfsprocessen én het vinden van de juiste inhoudelijke en interpersoonlijke match geeft haar veel energie. De juiste mensen op de juiste plaats maakt een organisatie wendbaar en is de sleutel tot toekomstbestendigheid in een snel veranderende wereld.

“LEIDERSCHAP IS NIET OVER HEERSEN, HET IS OVER DIENEN. HET GAAT NIET OM MACHT, MAAR OM HET EMPOWEREN VAN ANDEREN.”

Kernwoorden: Resultaatgericht | Nieuwsgierig | Betrokken
Ruime ervaring op het gebied van: MKB & Corporates | Private Equity | Groei & Transformatie | Leiderschap & Cultuur | Interim Management

Meer weten over Daisy?

06-53593646
daisyvankesteren@whyz.nl
Daisy van Kesteren