Familiebedrijven

Familie en bedrijf zijn in het familiebedrijf niet van elkaar te scheiden. Hoewel ze naast elkaar lijken te bestaan, zijn ze diep met elkaar verbonden. Advisering aan het familiebedrijf moet dan ook gebaseerd zijn op die verbondenheid. Een bedrijf kan alleen optimaal geadviseerd worden als men de rol van de familie begrijpt én de familie kan alleen optimaal geadviseerd worden als men de rol van het bedrijf begrijpt. De bedrijfscultuur staat volop in de belangstelling, omdat nu inmiddels wel duidelijk is dat de cultuur binnen een bedrijf een belangrijke rol speelt bij het aantrekken en behouden van talent.

Professionals zijn in een volgende baan op zoek naar "passion & purpose". Bedrijven moeten op zoek naar "brand versterkers", in plaats van professionals met een passend cv. Whyz helpt organisaties die professionals die het verschil maken te vinden en te binden.

Practice lead

Carolijne Frank-Myjer

Managing Partner

06-30408991


“The only impossible journey is the one you never begin.”

Ralph Franken

Managing Consultant

06-14876489


"You’re not going to enjoy every minute of the journey, but the success you’ll find at the end will make it all worth it."

Relevante links

Trackrecord

Specialist Reporting - Senior Fund Accountant - Analyst Investments - Senior Operational Risk Officer - Team Coordinating Accounting - Manager Finance - Manager Actuariaat - Corporate Controller - Manager ICT - Financieel Directeur - Senior Controller - Manager Projecten