Irene Wuring

"Een gedreven snelle denker met gevoel voor verhoudingen, die denkt in mogelijkheden"

Whyz & Irene

De kern van toekomstbestendig leiderschap? Irene gelooft dat het draait om durf en lef om écht te luisteren naar de mening en expertise van ieder teamlid. Om vervolgens de stap te maken naar divers en inclusief leiderschap: een cruciale voorwaarde om transities in gang te zetten. Haar jarenlange ervaring, onder meer als directiesecretaris bij Schiphol, leverde waardevolle inzichten op. Ze voelde van alles gebeuren aan vergader- en directietafels, in woord én in non-verbale communicatie. Dit had duidelijke invloed op het resultaat. Het doorbreken van een dergelijke dynamiek intrigeerde. Irene koos voor een carrièreswitch, omdat ze op dit cruciale snijvlak van toegevoegde waarde wilde zijn. Na een opleiding rond gedrag en communicatie en leiderschapstrainingen werkte ze bijna tien jaar als freelance trainer & (organisatie) coach in de leisure, retail, zorg, en vastgoedsector.

In 2020 maakte Irene de overstap naar executive search en richt zich op de sectoren retail, mobiliteit en logistiek. Als partner executive search is ze een betrokken verbinder die zich creatief en resultaatgericht opstelt. Ze creëert een veilige plek waar alles gezegd mag worden en ruimte is voor de visie van anderen. Altijd met een vleugje humor.

Verder is Irene graag op het water. Of het nu zeilend of roeiend is, in een boot is ze in haar element. Daarnaast heeft ze haar hart verloren aan Afrika, een continent met een bijzondere natuur en vibe.

"THERE ARE NO SUCH THINGS AS ORGANISATIONS, THERE ARE ONLY PEOPLE WHO BEHAVE"

Kernwoorden: Communicatie & Gedrag | Netwerk & Verbinding maken tussen mens en organisaties | Betrokken & Respectvol
Ruime ervaring op het gebied van: Retail (food & non-food) | Mobiliteit | Logistiek | Grote & Corporate organisaties

Meer weten over Irene?

0623324941
irenewuring@whyz.nl
Irene Wuring