Lodewijk Burger

“Je gaat het pas zien als je het doorhebt"

Whyz & Lodewijk

Klaarstaan voor kandidaten en consultants en, middels gesprekken, de juiste verbanden leggen met een passende searchopdracht, is was Lodewijk drijft. Hij groeide op in Den Haag en is altijd werkzaam geweest in klantgerichte functies. In zijn rol bij Whyz staan nieuwsgierigheid, geduld en oprechte interesse centraal. Executive Search is voor Lodewijk synoniem aan zorgvuldigheid en discretie. Volgens hem is het uiteindelijk de oprechte interesse die kandidaten enthousiasmeert om te vertellen over hun wensen.

In 2020 maakte Lodewijk de overstap naar Executive Search. Bij Whyz is hij binnen verschillende functiegebieden actief, waarbij de Financiële Dienstverlening zijn bijzondere aandacht geniet. Hier draagt hij bij aan het futureproof maken van organisaties door ze aan de new generation leaders te verbinden. Tegelijkertijd voert hij geregeld opdrachten uit in andere sectoren, om zijn wereld zo verder te verruimen en nieuwe kennis te vergaren. Als search consultant is hij iedere dag bezig met wat in de markt speelt, welke ontwikkelingen eraan komen en wat organisaties en mensen drijft om te doen wat ze doen.

“VANUIT OPRECHTE INTERESSE DUURZAME VERBINDINGEN AANGAAN”

Kernwoorden: Financiële sector | Boolean Search | LinkedIn Ruime ervaring op het gebied van: Searchtechnieken | X-Ray search

Meer weten over Lodewijk?

06-83988015
lodewijkburger@whyz.nl
Lodewijk Burger