Paul Nijman

“Komt goed, ik regel het wel.”

Whyz & Paul

Paul is geboren in het Zeeuwse landschap van Vlissingen. Behulpzaam, loyaal en direct is hoe men hem zou omschrijven. ‘Behulpzaam’ omdat hij altijd iedereen wil helpen, al van jongs af aan. Voordat hij bij Whyz mocht starten was hij degene die door anderen benaderd werd om iets of iemand te regelen, om iets voor elkaar te krijgen. Hij staat bekend om de slogan: “komt goed, ik regel het wel”. ‘Loyaal’ omdat hij altijd klaarstaat voor een ander die het nodig heeft en hij graag alles doet wat hij kan voor diegene. ‘Direct’ omdat hij, als het even niet hoeft, geen blad voor de mond neemt. Hij blijft nuchter en zegt wat hij vindt en denkt “zoals een echte Zeeuw”. Deze drie kwaliteiten neemt hij ook mee in zijn werkzaamheden voor Whyz.

De zoektocht naar leiderschap, mensen en netwerken verbinden en daarmee mens en organisatie helpen is de ideale mix van de persoonlijke eigenschappen van Paul en de onderwerpen die hem het meeste aanspraken bij zijn studie Bestuurskunde. Na zijn studie meteen bij Whyz mogen beginnen is voor hem een geweldige opportunity en nu is hij bereid alles te geven om samen met het team van Whyz een mooie samenwerking aan te gaan en een rol te spelen in het behalen van de best mogelijke resultaten.

“THE BEST TYPE OF LEADERSHIP IS LEADERSHIP THAT DOESN’T FEEL LIKE LEADERSHIP, IT MAKES THE PEOPLE THINK THEY’RE PART OF IT.”

Kernwoorden: Teamplayer | Leiderschap | Verbindend
Aandachtsgebieden: Bestuurskunde | Management | Netwerken

Meer weten over Paul?

06-83988015
paulnijman@whyz.nl
Paul Nijman