Sandra de Groot

“Trust yourself you know more than you think you do"

Need to haves

  • Cijfermatig inzicht
  • Goed kunnen organiseren en plannen
  • Ervaren ondersteuner

Nice to haves

  • Drive in verbeteren van de werkprocessen
  • Can do mentaliteit
  • Relativeren

Als je mij heel goed zou kennen, zou je dit over mij weten…

Ik ben dol op mijn labrador Sara en ik wandel graag met haar in de duinen en op het strand. Daarnaast bezoek ik graag stoffenwinkels en stoffenmarkten.

Whyz & Sandra

Whyz biedt mij de kans mij verder te ontwikkelen, we staan beide voor kwaliteit en zijn betrokken en gedreven. Als rots in de branding wil ik mijn collega’s ontzorgen zodat zij zich geheel op hun eigen taken kunnen richten maar wel altijd een beroep kunnen doen op mijn kennis en kunde.

Sandra in één woord

  • Betrokken

Meer weten over Sandra?

06-82949024
sandradegroot@whyz.nl
SandradeGroot