Onze visie

Whyz gelooft dat in de huidige veranderende wereld, waarbij (digitale) transformatie noodzaak is geworden om je business draaiende te houden, een ander type professional hoort. Whyz geeft future proof organisaties vorm. Wij weten wat er speelt binnen de organisatie en welke beweging zij wil gaan maken. Ook weten wij welke trends er spelen binnen de markt. Samen met onze klanten bepalen wij welke mensen noodzakelijk zijn om de organisatie future proof te maken. In de huidige veranderende wereld zijn kandidaten op zoek naar “passion & purpose”, waardoor voor organisaties employer branding belangrijker wordt dan corporate branding. Zij moeten op zoek naar ‘brand versterkers” in plaats van professionals met passende cv's.


Onze missie

Onze missie is te begrijpen welke factoren bepalend zijn in de wereld van de (digitale) transformatie. De werelden van onze opdrachtgevers doorgronden, waar liggen de kansen, de bedreigingen en wat betekent de veranderende wereld voor de professionals die daar nu werken en in de toekomst zullen werken. De (un)usual suspects.

Wij weten hoe de wereld om ons heen verandert en welke mensen hierin succesvol zijn. Zo inspireren wij onze klanten en bieden wij hen via ons netwerk toegang tot elkaar en tot andere ervaringsdeskundigen.