Besturen kan soms eenzaam zijn

Met dankbaarheid kijk ik terug op een bijzonder #intervisie jaar. Binnen ons Whyz Executive Search netwerk zagen we vorig jaar de behoefte van diverse #bestuurders in uiteenlopende sectoren, om in een vertrouwelijke setting bijeen te komen.

#Besturen kan soms #eenzaam zijn. Reflecteren, advies en hulp vragen, andere zienswijzen tot je nemen of gewoon een luisterend oor. Er zijn nu eenmaal veel uitdagingen in een complexe context.

Tijdens ons laatste diner keken we terug met elkaar. Wat heeft dit jaar ons gebracht?

Het #samenzijn met #gelijkgestemden, júist uit #verschillende #sectoren, het grote onderlinge #vertrouwen dat is ontstaan terwijl de groep elkaar niet kende, de #lach en de #traan, de onderlinge #hulp, het #eerlijke advies, de diverse #zienswijzen, de #steun en #mentale support, het #delen van elkaars #netwerk, het ontstaan van nieuwe #ideeën, #anders leren #kijken, je #kwetsbaar op durven stellen, gewoon #genieten van het #zijn.

Het is meer dan ik had durven hopen, toen ik deze groep mensen bij elkaar bracht en er zelf onderdeel van mocht zijn. Dank voor de fijne begeleiding Christianne Noordermeer Van Loo!