Werkwijze


De laatste jaren zien we dat de contractvorm voor een vaste functie steeds flexibeler wordt, waardoor ‘vast’ en ‘interim’ dichterbij elkaar komen. Regelmatig komt het voor dat een werving voor een vaste functie eigenlijk een interim professional vereist. Of andersom. Daarom ligt onze focus niet op de arbeidscontractvorm maar op de ideale match tussen de rol en de kandidaat. We werken met een eenvoudig en transparant searchmodel, waarbij je als opdrachtgever op elk moment kunt inzien hoe de search vordert. Praten. Zoeken. Vinden.

Business Partners

The Executive Network (TEN) levert executive search en interim management op het niveau van directie, bestuur en raad van commissarissen/-toezicht. Het is onze missie klanten aan te sluiten op de beste mensen uit de markt en hen zo te helpen hun strategie te realiseren. Het aantrekken van visie en daadwerkelijke implementatiekracht vormt de leidraad in vrijwel alle opdrachten. Het is onze visie dat ons vak uitsluitend voorspelbaar goede resultaten oplevert als vakkennis wordt gecombineerd met branchekennis en actueel inzicht in best practice. Weten hoe de meest succesvolle organisaties en mensen opereren en welke factoren de drijvers achter hun succes zijn, is mede bepalend voor het opstellen van functie- en kandidaatprofielen, search doelgroepen en de selectie van kandidaten. De branches waarin TEN zich specialiseert:

Financiële dienstverlening: banken, verzekeraars, pensioenfondsen, vermogensbeheerders, familiebedrijven en de toezichthoudende instanties; Zakelijke dienstverlening: accountancy, advocatuur en consultancy; Private equity en de grotere familiebedrijven, zowel maakindustrie, retail als dienstverlening; Industrie en Utilities; Zorg; Woningbouwcorporaties en vastgoed;

The Executive Network

REFQ is dé specialist op het gebied van referentieonderzoek. Als gespecialiseerd en onafhankelijk bureau doet REFQ kwalitatief onderzoek naar het functioneren van kandidaten bij hun vorige werkgevers of opdrachtgevers in het geval van interim aanstellingen. Hierbij wordt aandacht besteed aan het inhoudelijk functioneren, maar ook aan het getoonde gedrag in verschillende situaties en de context waarbinnen iemand al dan niet succesvol is geweest. REFQ wordt ingeschakeld door professionele search bureaus maar ook steeds vaker door toekomstige werkgevers die via eigen kanalen vacatures vervullen en via REFQ voorkomen dat er verkeerde keuzes worden gemaakt.

REFQ