Banken

De Nederlandse bankensector is sinds de financiële crisis in 2008 met een ongekend veranderproces bezig. Naast de aanscherping van wet- en regelgeving en toenemende druk op kostenbeheersing, heeft de bankensector ook te maken met een toename van een aantal nieuwe toetreders op de markt: van fintech tot Big Tech. Nieuwe spelers en bestaande banken introduceren steeds meer nieuwe producten en diensten door technologische ontwikkelingen als machine learning en artificial intelligence.

Waar vind je inspirerende leiders die in staat zijn om deze transformaties in goede banen te leiden? En: hoe verbind je deze leiders aan de organisatie? Whyz transformeert mee en weet de weg naar de inspirerende leiders van morgen.

Verzekeringen

De verzekeringsmarkt bevindt zich in een cruciale fase. Innovatie en creativiteit zijn noodzakelijk om relevant te blijven voor consumenten. Daarnaast is het zaak om doorlopend nieuwe producten te blijven ontwikkelen die het goed doen op de markt. De toekomst van verzekeraars zal volgens Whyz voor een belangrijk deel worden vormgegeven door wendbare, digitale organisaties. Zaken als InsurTech en digitale technologie gaan hierbij een doorslaggevende rol spelen.

Om de kritische en toenemend prijsbewuste consument als klant te behouden, zullen verzekeraars deze ontwikkelingen moeten omarmen. Om hun organisatie toekomstbestendig te maken zijn future proof professionals nodig. Whyz denkt altijd een paar stappen vooruit en is hierdoor dé partij om opdrachtgevers aan de perfecte match te helpen.

Track record