Dewi Achwarizmi

“Change the way you look at things
and the things you look at change."

Whyz & Dewi

Nieuwsgierigheid is wat Dewi drijft. Opgegroeid in een multicultureel gezin en samen met haar gezin de afgelopen 20 jaar de wereld over gereisd, interesseren mensen, culturen, achtergronden en diversiteit Dewi enorm.

Na haar studie Communicatiewetenschap aan de universiteit van Amsterdam, en een korte carrière in Nederland bij o.a. Schiphol en Reed Elsevier startte in 2001 een nieuwe en uitdagende periode. Samen met haar man liet ze de routine en voorspelbaarheid van het leven achter zich en vertrok naar het buitenland. De vier landen in de 20 opeenvolgende jaren te weten Korea, India, Hong Kong en België leerden haar dat het geweldig en soms moeilijk is om met verschillende referentiekaders om te gaan. Wat in Nederland normaal is, is dat in Korea soms helemaal niet. Je kijkt daardoor met een andere blik naar de wereld, maar ook naar Nederland. Door de verschillende landen en verhuizingen is Dewi in staat om snel te schakelen, flexibel te zijn, heeft ze een open en nieuwsgierige blik naar de wereld en naar de mensen om haar heen. Ze is een energieke doorzetter en houdt ervan om te zoeken naar de authenticiteit van mensen en ze daarmee in hun kracht te zetten.

Naast haar gezin en werk heeft Dewi grote passie voor koken, eten en gezondheid. Vanuit die achtergrond heeft ze een opleiding tot health coach gevolgd. Als health coach gaat ze op zoek naar de balans tussen voeding, beweging, relaties, carrière en ontspanning; mind en body dus! Vanuit die hoedanigheid organiseert ze in haar vrije tijd workshops over gezonde voeding.

“WEES EEN AUTHENTIEKE LEIDER MET EEN LUISTEREND OOR EN EEN OPEN BLIK”

Kernwoorden: Energiek | Open-minded | Nieuwsgierig
Ruime ervaring op het gebied van: Mensen | Culturen | Evenementen

Meer weten over Dewi?

06-26846527
dewiachwarizmi@whyz.nl
Dewi Achwarizmi