Esther Stomphorst

“Je kan het leven zo leuk maken als je zelf wilt."

Whyz & Esther

Geboren en getogen in een familiebedrijf, heb ik mijn carrière opgebouwd in de vastgoedsector. Ik ben een verbinder, wil de ander graag begrijpen en mensen en belangen samenbrengen om het grotere geheel nog mooier te maken. Dat is de rode draad in mijn leven, dat is wie ik ben.

Al jong werd ik commissaris en vervulde rollen in hoger management en directie. Ik begrijp de dynamiek in bedrijven en voel de passie om vanuit een visie een bedrijf en haar mensen verder te brengen. Ik bezit een ongekende nieuwsgierigheid naar mensen, bedrijven en de ontwikkelingen om ons heen. De les die ik uit al mijn functies heb gehaald is dat we bewuster bezig moeten zijn met het vormgeven van leiderschapsteams om bedrijven succesvol te laten zijn. Hierdoor heb ik de keuze gemaakt om me te verdiepen in executive search.

Voor mij is Whyz de plek waar het allemaal samenkomt. Mijn passie om te verbinden. Mijn nieuwsgierigheid naar alles om me heen. Mijn ervaring in het bedrijfsleven van familiebedrijf, multinational en start-up tot (semi) publieke sector. En de wens om vanuit die ervaring een sparringpartner te zijn voor mijn opdrachtgevers en zo hun menselijk kapitaal nóg beter vorm te geven. Daarbij geloof ik heilig in de kracht van een goed samengesteld leiderschapsteam.

Ons Whyz-team weet de beste mensen te vinden die er zijn en ze te verleiden om onderdeel te worden van een nieuw team om zichzelf telkens weer te overtreffen. Als onderdeel van Whyz wil ik een echte partner voor mijn opdrachtgevers zijn. Hierbij put ik uit een groot netwerk in private equity, venture capital, start- en scale ups, familiebedrijven, vastgoed en multinationals. En neem ik ervaring mee met innovatie, technologie, digitalisering, maakindustrie, B2B en B2C, logistiek en e-commerce. Ik groei met mijn opdrachtgevers mee, dompel me onder in de vraagstukken die voor hen belangrijk zijn, en ben er als ze me nodig hebben.

Meer weten over Esther?

0612761896
Estherstomphorst@whyz.nl
Esther Stomphorst