Mischa Voogt

“Op kleine en grote schaal impact maken én duurzame groei realiseren”

Whyz & Mischa

Na haar opleiding Commerciële Economie aan de Hogeschool Zeeland en een MBA aan de University of Derby, startte Mischa haar carrière in het bankwezen. Vijf jaar later maakte zij de overstap naar het recruitmentvak en ging als consultant aan de slag bij Michael Page. Bij deze internationaal georiënteerde organisatie vervulde ze 17 jaar verschillende rollen, waarvan de laatste zeven jaar als Managing Director. Vanuit die positie beet zij zich vast in reorganisatie- groei- en verandertrajecten alsook het lanceren van nieuwe bedrijfsonderdelen en het op- en uitbouwen van teams. In 2017 gooide zij het roer om, startte als zelfstandig ondernemer The Next Page en vervulde op interim-basis de rol van Managing Director bij fintech en gamification scale-ups.

Binnen Whyz vervult Mischa de rol van managing partner. Door haar jarenlange ervaring als strategisch leider binnen internationale, complexe en veeleisende organisaties, zitten het pionieren en de status quo bevragen haar in het bloed. Met haar Zeeuwse nuchterheid bewaart ze, in de meest uitdagende situaties, de rust en houdt het grotere doel voor ogen. Naast het succesvol begeleiden van intensieve reorganisatie- en groeitrajecten kreeg ze het bijvoorbeeld ook voor elkaar om flexibele werktijden te introduceren in een tijd dat dit onderwerp nog allesbehalve gemeengoed was in de corporate bedrijfscultuur.

“De snel veranderende wereld vraagt, meer dan ooit, om daadkrachtige leiders met een lange termijnvisie en een scherp afgesteld moreel kompas.”

Kernwoorden: Nuchter | Pionierend | Sterk analytisch vermogen | Verbindend
Ruime ervaring op het gebied van: Recruitment | Reorganisatie- en groeitrajecten | Strategie | Innovatie

Meer weten over Mischa?

06-51925779
mischavoogt@whyz.nl
Mischa Voogt